1-op-1 mentoring & live workshops

Samen met een groep of 1-op-1 leren om te fotograferen, leren hoe je social media het beste kunt inzetten of werken aan je bedrijf? Dat is mogelijk met de verschillende workshops keuzes. 

Boost your business / 4 uur 

Tijdens deze dag ben ik 4 uur lang geheel tot jouw beschikking. Afhankelijk van de behoefte gaan wij 1-op-1 aan de slag met de punten waar je tegenaan loopt. Aan de hand van ons intakegesprek maak ik een 100% op jouw onderneming gerichte workshop waarin we de punten bespreken die in de intake naar voren zijn gekomen. Tijdens de training krijg je veel stof om direct mee aan de slag te gaan.

Na 2 weken zal er telefonisch contact zijn om te kijken hoe alles verloopt en waar nog verbeterpunten liggen. Dit kan nabesproken worden in de terugkoppeling call van 30 minuten. 

Voor wie is deze dag geschikt? 

- Voor ondernemers die vast lopen in hun bedrijf

- Voor startende ondernemers die niet weten hoe ze moeten beginnen.  

- Voor fotografen die graag een halve dag meelopen

INVESTERING €597,00 Excl. BTW

Let's talk business / 1 uur

Kom je er zelf even niet meer uit of kan je wel wat advies gebruiken dan is deze 1 uur durende sessie iets voor jou. In dit uur kun je mij alles vragen op het gebied van fotografie, social media of business. Wij zullen direct aan de slag gaan met jouw vragen zodat jij na dit uur weer de nodige inspiratie hebt op gedaan zodat jij zelf weer aan de slag kan. Denk hierbij aan vragen als:

- Hoe werken bepaalde functies.

- Strategie vragen

- Fotografie vragen

INVESTERING €147,00 Excl. BTW

Let's shoot food! 4 uur 

Moeite met dat ene beeld te creëren wat je voor ogen hebt? Tijdens de workshop Let's shoot food gaan we 1-op-1 een middag lang aan de slag om de mooiste food foto's te maken. We beginnen bij de basis en gaan dan langzaam door op de styling en dan fotograferen maar. Tijdens de cursus wordt je voorzien van verschillende soorten eten zodat iedereen een eigen foto kan creëeren. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met:

- De basis van het fotograferen (licht, instellingen)

- Het creëren van je eigen stijl

- Food styling

- Food fotografie

INVESTERING €749,95 Excl. BTW

Social Media Workshop

Opvallen tussen al die duizend anderen? Deze training is gecreëerd om er voor te zorgen dat jij het beste uit je social media weet te halen. Wij zullen samen 1-op-1 zitten aan de punten waar je tegenaan loopt. Haal het beste uit jezelf en je onderneming. We zullen kijken wie je ideale doelgroep is en hoe je deze het beste kunt bereiken. De cursus bevind zich via Zoom en of in overleg op locatie. Je leert Social Media op de juiste manier in te zetten en een eenheid te creëren in je feed. Wat is er inbegrepen tijdens deze Social Media Workshop:

 

➝ 1x 4 uur mentoring 

➝ Evaluatie moment 

➝ Op locatie of via Zoom 

➝ Boost op gebied van Social media

➝  Interactie creëren  

➝  Strategische plannen

➝  Hashtag onderzoek

➝ Doelgroep analyse

➝ Water, thee & fris (op locatie)


 

INVESTERING €497,00 Excl. BTW