top of page
0H1A2952-CapeVerde.jpg

Trajecten

Voor startende ondernemers die vanaf vandaag nog willen beginnen met het opzetten van jouw authentieke onderneming vanuit passie en vertrouwen!  Alleen voor echte doorzetters!
 

DSC07412.jpg

Let's grow together

Tijdens dit 3 maanden traject gaan we met elkaar aan de slag en zal er wekelijks een Zoom meeting zijn om de voortgang te bespreken. Op deze manier blijf je jezelf uitdagen en stimuleren zodat je ook daadwerkelijk met je onderneming aan de slag gaat. Ook bouw je gelijk een netwerk op die tijdens het ondernemen ook weer goed van pas kan komen!

DSC07415.jpg

The Next level!

Tijdens dit 1-op-1  jaar traject gaan we life aan de slag en zal er na de 6 live sessies maandelijks een Zoom meeting zijn om de voortgang te bespreken. Op deze manier blijf je altijd een stok achter de deur houden en sta je er nooit alleen voor! Dit jaar traject is alleen voor de echte doorzetters die graag

1-op-1  begeleiding ontvangen!

0E5A3618.jpg

Let's build your Gram

Opvallen tussen al die duizend anderen? De verschillende  workshops zijn gecreëerd om er voor te zorgen dat jullie het beste uit Social Media weten te halen. We beginnen met een presentatie vervolgt door direct aan de slag te gaan zodat je naar huis gaat met een hoop inspiratie maar ook direct een verschil ziet. 

bottom of page