0H1A2952-CapeVerde.jpg

Trajecten

Start vandaag nog met het opzetten of bouwen aan jouw authentieke onderneming vanuit passie en vertrouwen! Bekijk hieronder welk traject het beste bij jouw past. Alleen voor echte doorzetters!
 

DSC07412.jpg

Let's grow together

Tijdens dit 3 maanden online traject gaan we aan de slag in een online leeromgeving en zal er wekelijks een Zoom meeting zijn om de voortgang te bespreken. Op deze manier stimuleert de groep elkaar en zit er een druk achter om ook daadwerkelijk met je onderneming aan de slag te gaan. Leer ondernemen vanuit passie en vertrouwen!

DSC07415.jpg

The Next level!

Tijdens dit 1-op-1  jaar traject gaan we life aan de slag en zal er na de 6 live sessies maandelijks een Zoom meeting zijn om de voortgang te bespreken. Op deze manier blijf je altijd een stok achter de deur houden en sta je er nooit alleen voor! Dit jaar traject is alleen voor de echte doorzetters die graag

1-op-1  begeleiding ontvangen!

0E5A3618.jpg

Let's build your Gram

Opvallen tussen al die duizend anderen? De verschillende  workshops zijn gecreëerd om er voor te zorgen dat jullie het beste uit Social Media weten te halen. We beginnen met een presentatie vervolgt door direct aan de slag te gaan zodat je naar huis gaat met een hoop inspiratie maar ook direct een verschil ziet.