top of page

Create your own business

van concept naar vrijheid

1-op-1 jaar traject

Weer ondernemen vanuit verbinding

Want uiteindelijk kunnen wij allemaal geld verdienen gewoon weg door ons zelf te zijn. Dus los van wat alles en iedereen doet kijken waar jij gelukkig van wordt en waarom je doet wat je doet. Is dit een droom van jou of leef je de droom van een ander? Dit jaar traject is tot stand gekomen omdat ik geloof in een duurzaam effect. Wij veranderen als mensen continue en zo ook ons bedrijf. Met dit traject ga ik je niet alleen begeleiden maar gaan we ook echt aan de slag met je visual brandingen en persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan met het creëren van een bedrijf dat bij jou past!  

Laat mij je 1-op-1 helpen met het neerzetten van jouw authentieke onderneming!

Tijdens dit 1-op-1  jaar traject gaan we live of online aan de slag en zal er na de eerste 6 wekelijkse sessies maandelijks een Zoom meeting zijn om te zo de voortgangen te bespreken. Op deze manier blijf je altijd een stok achter de deur houden en sta je er nooit alleen voor! Dit traject is alleen voor de echte doorzetters! Want stil blijven staan is geen optie, elkaar voorruit helpen wel!

 

Het zal een reis worden waarin we beginnen bij de kern om vervolgens direct stappen te zetten naar het opzetten van jouw authentieke basis. Op het einde zal er ook een personal branding shoot plaatsvinden zodat jij jezelf zowel online als offline direct goed in de markt kunt zetten. Met deze foto’s gaan wij aan de slag met een social media planning zodat je geen excuus meer hebt om het niet te doen. Het is jou tijd om te gaan stralen! 

Wat kan je verwachten:

 •  6 x 4 uur 1-op-1  mentoring (online)

 • Tussendoor mogelijkheid om vragen te stellen 

 • Een personal Branding fotoshoot t.w.v. €600

 • Leren ondernemen vanuit je passie & vertrouwen 

 • We gaan van concept naar vrijheid

 • Breathwork  sessies van Geertje Lavrijssen 

 • Social media opzetten 

 • Strategische plannen

 • Visual Branding/Marketing

 • Website optimalisatie/maken

 • Duidelijk en passend verdien model 

 • Lancerings plan

 • Dromen manifisteren

 • 6x  1 uur Zoom call na de 6 live (online) sessies 

DSC07415.jpg
0E5A9217.jpg

Waarom zou jij gaan voor dit traject?

Je herkent het vast wel, je wilt voor je zelf beginnen maar weet niet waar te beginnen. Je ziet 101 beren op de weg en bedenkt allemaal dingen waarom je het niet moet doen. Maar diep van binnen weet jij dat je het in je hebt. Zelf had ik vroeger nooit gedacht dat ik fulltime voor mijzelf zou werken en met mijn werk ook anderen kan inspireren en kan helpen. De afgelopen jaren heb ik enorm veel in mijzelf geïnvesteerd van Tony Robbins Business Mastery tot verschillende online trajecten. Het geen wat ik eigenlijk altijd misde was de 1-op-1 begeleiding. Zodat je niet alsnog weer in het diepe valt en er alleen voor staat.

Tijdens dit jaar traject sta jij er dus nooit alleen voor. Je krijgt geen online cursus voor geschoteld om het vervolgens zelf uit te zoeken. Dit traject is helemaal ingericht op jouw wensen en behoeftes. Zodat jij jouw eigen krachten kunt gaan inzetten. Zodat jij jouw eigen droom bedrijf kunt creëren.  Want we willen allemaal weer terug naar ondernemen vanuit verbinding. 

TRUST

CREATE

GROW

FREEDOM

INVESTERING 

€5500 excl. BTW incl. Reiskosten

of een betaling in termijnen mogelijk

Inclusief:

6x 4uur 1-op-1 sessies om direct aan de slag te gaan

6x online zoom calls  elke maand erna is er een zoom call. Zodat we kunnen monitoren waar je bent en hoe het met de lancering van je producten staat. 

Personal Branding shoot t.w.v. €600 zodat je direct met professioneel beeld online zichtbaar kan zijn.

Toegang tot mijn whatsapp om op deze manier ook je voortgangen met mij te kunnen bespreken 

Breathworksessie een diepgaande innerlijke (persoonlijke) reis, begeleid door Geertje Lavrijssen.

Spain visit waarbij we de voortgangen en successen met elkaar gaan vieren en een nieuw stappenplan gaan maken voor het volgende jaar! Het is ook mogelijk de fotosessie in Spanje te doen.

Waarom kiezen voor dit traject met mij? Tijdens dit traject blijft het niet alleen bij woorden. We gaan samen werken aan je gehele (visual) uitstraling. Het is van belang dat we beginnen bij de basis en dat ben jij zelf! 

0H1A2952-CapeVerde.jpg
CLO_0549kopie-2.jpg

TIJDENS DIT  JAAR TRAJECT HELP IK JE MET..

In je kracht staan. Wetend wat je kernwaarden zijn, wie je bent, wat je wilt bereiken maar ook welke belemmerende overtuigingen je niet meer dienen en dus los mag laten.

Resultaten behalen. De trajecten zijn dan ook alleen voor doorzetters want wij gaan voor een groei van 100%! 

Mindset want zonder de juiste mindset val je weer in oude patronen terug en dat willen we natuurlijk niet. Je behaald alleen succes als jij ook echt daadwerkelijk in jezelf gelooft.  

Personal Branding een (huis)style creëren die perfect past bij jouw onderneming past. Maar ook bij jouw als persoon met passende beelden t.w.v. €600. 

Helderheid over de doelen, verdienmodellen en de stappen die we gaan zetten om daar te komen. Volg en luister wat goed voelt!

Jouw stok achter de deur zodat we ook zeker weten dat die stappen gezet worden om je doelen te bereiken. Ik geef je dan ook soms ook een vriendelijke schop onder je kont. 

 

Ondersteuning. Tijdens het traject heb je 1-op-1 begeleiding. Je krijgt mijn nummer en wij zullen na de 6 live 1-op-1 sessies ook nog 6 online Zoom calls hebben van 60 minuten!

Marble Surface

DATE

Start vandaag nog met het creëren van jouw authentieke business & creëer daarmee je eigen droomleven!

LOCATION

De eerste 6 sessies zijn online. Een eind sessie zal plaatsvinden hier in Spanje.

PRICE

 Van €5750 naar €5500 excl. BTW

of een betaling termijnen mogelijk 

Deze investering is natuurlijk een bedrijfsinvestering en kan je dus aftrekken

van je omzet.

BIRD

Je krijgt ten alle tijden  €250 korting gewoon om niet mee te doen aan marketing trucjes (want daar hou ik niet van!)

"Je hebt me echt geïnspireerd en ja ik voel hem nu ook sterker. Ik wordt me steeds meer bewust van mijn kracht!" 

Chantal
(Leven met een Glimlach)

"Het gaat super goed lekker mijzelf en mijn bedrijf aan het ontwikkelen. Heb trouwens nog steeds profeit van jou coaching traject er nog steeds op terug als ik de draad kwijt ben." 

- Kalkidan Foodslices

Ileenja Marina gave us a clear road map, custom strategies and coaching regarding how to be successful regarding social media and how to succeed! Always on her time line very interacting and communicating! I feel happy to be able to work with her!

Very inspiring, professional and hard working lady!

- Serdar (Motifaith)

Marble Surface
bottom of page