top of page
zonsondergang

Business Mastery
Event

12 Januari - 17 Januari 2022

Book now!

Own your business

Tijdens dit Business Mastery Event nemen we met elkaar live (virtual) deel aan de Business Mastery 5 daagse Tony event. Meer tijd hebben voor je dierbaren en voor jezelf, van elke dag een feestje maken en meer genieten van de stappen die je zet binnen je bedrijf. Door een succesvolle groeiende onderneming op te bouwen die helemaal bij jou past. Dan is dit business event zeker iets voor jou. Ga mee op reis en werk niet alleen aan je bedrijf maar werk ook aan jezelf. We gaan gezellig met elkaar verbinden en genieten van het Business Mastery Event. 

" At any moment the decision you make can change the course of your life forever" - Tony Robbins

WERKEN AAN JEZELF EN AAN JE BEDRIJF

VAN 12 JANUARI TOT 17 JANUARI 2022 
 
6 dagen, waar je de focus hebt om aan jezelf en aan je bedrijf te werken. De locatie wordt bepaald aan de hand van de aanmeldingen. Het exacte programma blijft een verrassing maar de naam Tony Robbins verklapt het al een beetje. Het 5-daagse Business  Mastery event zal in Engels zijn!  

LET'S CONNECT & GROW TOGETHER!
Deze dagen staan vooral in teken van verbinden. Ik zelf heb een tijdje geleden de investering gemaakt in het Business Mastery event maar het lijkt mij ontzettend leuk om dit alsnog met een mooie groep te kunnen doen. Want niet iedereen kan in een keer z'n grote investering maken!


 

Waarde: €10.000

0E5A9562.JPG
CLO_0253.jpg

NA DE BUSINESS MASTERY RETREAT

Heb jij meer tijd voor dierbaren. Want je werkt niet meer heel de tijd in je bedrijf maar aan je bedrijf.

Behaal je resultaten door groter te leren denken. Dit retreat is dan ook alleen voor ondernemers die echt grote stappen willen zetten binnen zijn of haar bedrijf. Want wij gaan voor 30% tot 120% groei!

Trek je alleen nog maar jouw IDEALE klanten aan. Want tijdens dit retreat wordt het duidelijk wie dit zijn en hoe je deze kunt bereiken op een manier die past bij jou.

Heb je een personal branding strategie. Waardoor jij na dit retreat direct kunt gaan knallen met een duidelijke  (huis)style die perfect past bij jouw onderneming maar ook bij jouw als persoon met  daarbij passende beelden.

Heb je helderheid over de doelen die je wilt bereiken en de stappen die je moet zetten om daar te komen.

Creëer je meer vrijheid zodat je tijd overhoudt voor nieuwe ideeën uit te werken maar ook om echt van het leven te genieten. 

Ga jij voor financiële onafhankelijkheid. Want met de tips en tricks van vele sprekers gaan wij voor een financiële groei van 30 tot 120 procent. 

Bouw jij een groter netwerk op. Tijdens het Business Mastery Retreat heb je de mogelijkheid om met elkaar te brainstormen maar ook om van elkaar te leren en te verbinden met gelijkgestemde. 

WORK

SPORT

CREATE

ENJOY

Wat zit er bij het retreat inbegrepen?

Van 12 tot 17 januari  werken aan je bedrijf

Een eigen kamer zodat je heerlijk tot rust kan komen na  een intensieve trainings dag. 

5 dagen Business Mastery event waarin wij met elkaar grote stappen gaan zetten! Dit is in het Engels!

De dagen zullen van 15:00 tot middernacht zijn.

Samen Brainstormen en groeien. Alle dagen zal het Business Mastery Event van 15:00 tot laat in de nacht zijn. We maken er deze uren natuurlijk een groot feest c

Waarde: €10.000

Voor dit alles is de investering nu slechts:

€1500 excl. BTW

Tot 15 november is deze actie geldig

Deze investering is een bedrijfsinvestering en kan fiscaal worden afgetrokken. In 3 termijnen betalen is mogelijk.

foodretreat.jpg
0H1A2952-CapeVerde.jpg

LET'S CONNECT AND GROW TOGETHER

Tijdens deze Business Mastery gaan we samen met Mr. Robbins aan de slag aan ons bedrijf. Samen met elkaar gaan wij diep diven in onze bedrijven en laten we ons inspireren door mensen van over de hele wereld. Het is voor iedereen die een bedrijf wilt starten of een bedrijf al heeft maar hier veel meer uit wilt halen!

Het event begint 12 januari 2022. In de ochtend ben je welkom vanaf  11 uur, het programma begint om 13 uur . Tijdens deze Business Mastery Event  gaan we in een groep aan de slag. De locatie hangt af van het aantal personen! 

"Dit event is voor startende ondernemers en ondernemers die meer uit hun business willen halen, meer willen genieten van het leven en willen groeien op persoonlijk gebied"

DATE

12 jan 2022

17  jan 2022

LOCATION

Wordt bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen!

PRICE

€1500 excl. BTW 

Ook mogelijk om in 3 termijnen

te betalen. Deze investering is natuurlijk een bedrijfsinvestering en kan fiscaal worden afgetrokken.

2 BIRDS DEAL

Samen met iemand komen waarmee jij de kamer deelt, dan krijgen jullie beide €250 extra korting!

Yes, count me in voor de Business Mastery Event!

Bedankt voor de aanmelding!

Algemene voorwaarden

bottom of page