top of page

Let's grow together group!

van concept naar vrijheid

Community om samen te groeien

Altijd al voor jezelf willen beginnen of wil jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen maar weet je gewoon niet waar en hoe je moet beginnen? Im de community gaan wij samen in een groep aan de slag met het opzetten van jouw authentieke onderneming op een manier die echt bij jou past!

Dan is deze let's grow together group zeker iets voor jou!

Herken jij dit?

➝ Jij wilt af van je 9 tot 5 baan en uit het systeem stappen maar weet niet hoe?

➝ Jij weet niet waar te beginnen met het opstarten van je eigen bedrijf?

➝ Jij weet je niet waar je eigen krachten liggen?

➝ Jij wilt meer tijd besteden aan je dierbaren?

➝ Je wilt leren ondernemen vanuit het hart en vertrouwen?

➝  Je loopt vast op belemmerende overtuigingen? 

➝ Je weet niet wat voor verdien modellen er allemaal zijn?

➝ Je weet niet hoe je online zichtbaar moet zijn?

➝ Je wilt meer vrijheid creeeren? 

➝ Jij wilt meer balans tussen privé en je ambities?

LEER TE ONDERNEMEN VANUIT HET HART EN VERTROUWEN!

In de community gaan samen aan de slag .  Als je hier voor kiest kies je ervoor om los te komen van het systeem. Er zullen wekelijks Zoom meetings zijn on de voortgang te bespreken. Op deze manier zitten we dus in een groep met gelijkgestemde en verhogen we elkaars energie. Het is dus geen standaard cursus maar echt een community met ook persoonlijke begeleiding.

 

Niet alleen gaan we direct enorme stappen zetten, je leert ook te leven vanuit vertrouwen. Zoals jouw is er geen een gebruik je krachten!  Op het einde zal er ook een personal branding shoot plaatsvinden waarbij jij jezelf zowel online als offline direct goed in de markt kunt zetten. Met deze foto’s gaan wij aan de slag met een social media planning zodat je geen excuus meer hebt om het niet te doen.

l6MNZ87l.jpg
0E5A9231.jpg

TIJDENS DIT  TRAJECT HELP IK JE MET..

In je kracht staan. Wetend wat je kernwaarden zijn, wie je bent, wat je wilt bereiken maar ook welke belemmerende overtuigingen je niet meer dienen en dus los mag laten.

Resultaten behalen. De trajecten zijn dan ook alleen voor doorzetters want wij gaan voor een groei van 100%!

Personal Branding een (huis)style creëeren die perfect bij jouw onderneming past maar ook bij jou als persoon met passende beelden t.w.v. €275. 

Helderheid over de doelen en de stappen die we gaan zetten om daar te komen.

Jouw stok achter de deur zodat we ook zeker weten dat die stappen gezet worden om je doelen te bereiken. Ik geef je dan ook soms ook een vriendelijke schop onder je kont. 

Ondernemen vanuit je hart en vertrouwen zodat jij echt op jouw eigen manier kunt gaan ondernemen. Vandaar dat er ook 2x een 1-op-1 call bij in zit en de groep sessies zodat we echt op  jouw onderneming kunnen in zoomen. 

Ondersteuning. Tijdens het traject heb je de mogelijkheid om met elkaar te brainstormen maar ook om elke week je vragen te stellen.

Fase 1:

Waarom doe jij wat je doet? Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw intenties? Wat wil jij nou echt? Tijdens module 1 gaan we aan de slag met jouw authentieke verhaal. 

Fase 2:

Wat weerhoud jou ervan om niet te doen waar je echt gelukkig van wordt? Wat staat er tussen je dromen/doelen in?We gaan aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen. 

Fase 3:

Kernwaarden. Sta jij wel eens stil bij wat echt jouw kernwaarden zijn? Tijdens deze module gaan we hier uitgebreid op door. Want zonder kernwaarden kom

je niet ver. 

Fase 4:

Social Media is de manier om jouw onderneming te promoten. Maar welke kanalen passen bij jou en je onderneming? En hoe gebruik je deze kanalen optimaal?

Fase 5:

Uit de brainstorm sessie weet jij wie je ideale doelgroep is. Maar weet je ook hoe je deze moet benaderen en of bereiken? Na deze module wel! 

BRAINSTORM

CREATE

GROW

CONNECT

Fase 6:

Jij bent uniek en hebt dus ook een uniek verhaal om te vertellen!  Waar raak jij niet over uitgepraat? Waar ben jij expert in? Wij gaan aan de slag met jouw unieke verhaal op papier te zetten. Maak het verkopen van je product of dienst leuk!

Fase 7:

Om vrijheid te kunnen creëren is het natuurlijk van belang om te weten met wat voor verdien model je wilt gaan werken. Na deze module heb jij alles van a tot z staan.  Leer verkopen op een manier die echt bij jou past . Na deze module ga jij anders denken over verkopen!

Fase 8:

De afgelopen weken is er gewerkt aan jouw bedrijf/online zichtbaarheid. In deze module gaan we het hebben over het lanceren van een nieuw product of dienst! Aan het eind van het traject ga jij je eigen product of dienst lanceren! Are you ready for it? LET'S GO!

Bonus 1:

Je ontvangt aan het eind van module 8 een personal branding fotoshoot. Want je weet nu al hoe je alles wilt aanpakken maar hiervoor zijn ook passende beelden nodig!

t.w.v. €275  

Bonus 2:

Er zullen 2 masterclasses zijn tijdens dit 3 maanden traject. De eerste wordt gegeven door Geertje Lavriessen met een breathwork workshop en er zal een masterclass zijn over de kracht van kwetsbaarheid

INVESTERING

€975 excl. BTW

Ook in termijnen betalen mogelijk!

Inclusief:

8x fases die we gaan doorlopen d.m.v. video en werkboek.

3 maanden online begeleiding zodat je een stok achter de deur hebt om er mee aan de slag te gaan

2x privé sessies om te kijken hoe je ervoor staat en hoe je verder kunt!

Breathworksessie een diepgaande innerlijke (persoonlijke) reis, begeleid door Geertje Lavrijssen.

Personal Branding shoot t.w.v. €275 om jezelf mee te promoten. 

De Kracht van Kwetsbaarheid, de poort naar verbinding begeleid door een gastspreker

Toegang tot de community een online community waarbij we elkaar inspireren en verder helpen!

Live event waarbij we onze successen met elkaar gaan vieren.

De beste investering is een investering in jezelf! Tot snel!

0H1A2952-CapeVerde.jpg

NA DIT TRAJECT

➝ Zit jij lekkerder in je vel en leer je te ondernemen vanuit vertrouwen

➝ Breek je los van het systeem!

➝ Heb jij een authentiek bedrijf staan

➝ Ervaar jij meer vrijheid

➝ Genereer je omzet met jouw passie!

➝  Zeg jij nee op alles wat jouw niet dichter bij je droomleven brengt

➝ Heb jij een bedrijfs uitstraling die volledig bij jou past

➝ Kun je direct aan de slag met het verkopen van jouw producten of diensten

➝ Heb jij een balans gecreëerd tussen privé en je ambities.

➝ Ben je op weg naar financiële onafhankelijkheid

➝ Durf je te doen!

IMG_6134_Facetune_15-02-2021-09-35-29.jpg

Zelf ben ik alweer 4 jaar fulltime ondernemer. Dit alles is zeker niet zonder slag of stoot gegaan. Maar wat was ik blij met een mentor. Iemand die het pad al bewandeld heeft zodat jij niet dezelfde fouten maakt. Iemand waar je mee kunt sparren en zo dus veel sneller tot het gewenste resultaat zult komen. Dus... Wil jij ook meer uit elke dag halen en van je purpose je werk maken op een manier die bij jou past?  Want het is niet altijd nodig om met een heel funnel of mailings systeem te werken om klanten binnen te halen. Wij gaan tijdens dit groepstraject werken aan het bouwen van een onderneming die echt bij jou past. Tijdens dit traject gaan wij dus echt samen aan de slag!  Want geen enkele onderneming is hetzelfde. Waarom voor mij kiezen? Ik help niet alleen met de basis maar ik help ook met de uitstraling zodat je ook daadwerkelijk direct online kunt! Dus wil jij stoppen met van 9 tot 5 werken en meer vrijheid creëren

Om vervolgens:

  • Te leven vanuit compassie

  • Focus te hebben op wat je wilt 

  • Vanuit intuïtie te gaan ondernemen

  • Meer tijd overhouden voor je dierbaren

  • Te verbinden met gelijkgestemde

  • Weer verbonden te zijn met je ware ik

  • Te ondernemen op een manier die bij jou past!

Schrijf je dan vandaag nog in voor het groepstraject! 

WAAR GAAN WE TIJDENS DEZE LET'S GROW TOGETHER GROUP MEE AAN DE SLAG?

Marble Surface

DATE

De groep start 14 februari op de dag van liefde!

LOCATION

Vanwaar jij maar wilt! Je volgt dit traject via je laptop of mobiel.

PRICE

975 excl. BTW

Deze investering is natuurlijk een bedrijfsinvestering en kan fiscaal worden afgetrokken.

EARLY BIRD

€175 korting als jij je aanmeld met de code "earlybird"

"Door haar ontspannen en vrolijke uitstraling is een dag gefotografeerd worden door Ileenja een feestje in plaats van 'werken'. Heel fijn ook dat ze een professional is als het gaat om personal branding én foodfotografie. Ik ben erg blij met de prachtige foto's die deze dag heeft opgeleverd."

- Marjolein Dubbers

Het gaat super goed lekker mijzelf en mijn bedrijf aan het ontwikkelen. Heb trouwens nog steeds profeit van jou 3 maanden coaching pak er nog steeds op terug als ik de draad kwijt ben. 

- Kalkidan Foodslices

"Ileenja Marina gave us a clear road map, custom strategies and coaching regarding how to be successful regarding social media and how to succeed! Always on her time line very interacting and communicating! I feel happy to be able to work with her!

Very inspiring, professional and hard working lady!"

- Motifaith

Marble Surface
bottom of page